چاپ کامپوزیت

محتوای جدول

آیا میدانید که میتوانید طرح مورد علاقه خود را به راحتی بر روی کامپوزیت چاپ کنید؟ امروزه چاپ کامپوزیت با استفاده از دستگاه های پیشرفته صورت می گیرد. در واقع چاپ روی کامپوزیت با مزایای بسیاری همراه است و یک روش مقرون به صرفه برای تزئین ورق های کامپوزیت محسوب می شود. این روش برای ایجاد طرح های مختلف از تصاویر ساده تا طرح های پیچیده به کار می رود. در ادامه مطلب کاربردی از سایت پرمیوم باند همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در زمینه چاپ کامپوزیت به دست آورید.

ویژگی های چاپ کامپوزیت

چاپ مستقیم بر روی کامپوزیت، بهترین گزینه برای استفاده در محیط های خارجی است‌. چرا که مقاومت بالایی در برابر عوامل محیطی دارد. همچنین خشک شدن سریع جوهر تصاویر در چاپ کامپوزیت، سبب وضوح بسیار بالای آنها می شود. پس از چاپ نیز بر روی محصول وارنیش به کار می رود که موجب افزایش مقاومت و دوام آن در مقابل خراشیدگی می شود. بنابراین از ویژگی های ورق های چاپ کامپوزیت، میتوان موارد زیر را برشمرد:
●ورق های کامپوزیت، مقاومت گرمایی زیادی دارند.
●ورق های کامپوزیت، نوعی عایق صدا به شمار می روند.
●ضخامت ورق های کامپوزیت به طور معمول، بین ۴۰ تا ۲۰۰ میلی متر است.
●و…

ویژگی های چاپ کامپوزیت

 

مزایای چاپ کامپوزیت

چاپ کامپوزیت به دلیل مزایا و ویژگی های مفیدی که از خود نشان می دهد، با استقبال کاربران مواجه می شود. در ذیل به چند نمونه از مهم ترین مزیت های آن اشاره می کنیم:

  • مقاومت بالا در برابر پوسته پوسته شدن
    یکی از مزایای چاپ کردن روی کامپوزیت، پایداری آن در برابر پوسته پوسته شدن است. ورق های کامپوزیت در دمای بالایی قرار گرفته و مقاومت پذیری بالایی را تجربه می کنند. همین عامل نیز سبب افزایش دوام آنها در برابر مسائل محیطی و استقبال از این نوع چاپ ها می شود.
  • سبکی و انعطاف در تغییرات ساختاری
    این ورق‌، سبک است که همین مسئله سبب کاهش فاجعه در زمین لرزه ها می شود. همچنین نوع ورقه این نوع چاپ امکان برش، تسطیح کردن، نورد کردن و شکل دهی با زاویه قائمه با ابزار ساده نجاری را فراهم می کند.
  • قابلیت شستشو
    از مزایای مهم دیگر آن، قابلیت شستشوی آن است. از آنجایی که اینگونه چاپ ها در مکان های با آلودگی شدید نصب می شوند، احتمال کثیفی بالایی دارند. ولی جای هیچ نگرانی نیست. زیرا به راحتی میتوان با شوینده های طبیعی و مواد پاک کننده به تمیزی آنها پرداخت.

مزایای چاپ کامپوزیت

  • مقاومت در برابر ضربه
    پایداری در برابر ضربه و سختی ورق نیز در لیست مزایای چاپ کامپوزیت قرار می گیرند. مقاومت ورقه های کامپوزیت در برابر وزش طوفان و باد، سبب می شود که در معرض شکستگی قرار نگیرند.
  • امکان اجرا در موارد مختلف
    از ویژگی های مهم چاپ کامپوزیت این است که به راحتی میتوان در هر جایی از آن استفاده کرد. بنابراین میتوان در بافت داخلی یا خارجی ساختمان و فضای باز یا بسته مورد استفاده قرار بگیرد. چاپ کامپوزیت به راحتی در سیستم های متنوع اجرا می شود و قابلیت های مختلفی را ارائه می دهد.
  • سرعت بالای این نوع چاپ ها
    سرعت انجام یک کار، یکی از مسائل مهم در هر پروژه ای است. جالب است بدانید که برش، خم کردن، شیار دادن، انحنا دادن و سایر پردازش ها به راحتی بر روی ورق کامپوزیت و به وسیله یک ابزار معمولی، انجام می شود. پس از دیگر مزیت های چاپ کامپوزیت، شامل سرعت بالای انجام آن است که بسیار پر اهمیت تلقی می شود.

مراحل چاپ روی کامپوزیت

چاپ کامپوزیت مراحل مختلفی را شامل می شود که در ذیل به شرح مختصر آن می پردازیم:
●آماده سازی کامپوزیت: ورق کامپوزیت قبل از چاپ آماده می شود تا سطح صاف و یکدستی داشته باشد. معمولا این کار را با یک ورق سنباده انجام می دهند.
●طراحی طرح: دومین مرحله، آماده سازی طرح مورد نظر برای چاپ است. میتوان این کار را با استفاده از نرم افزارهای طراحی گرافیکی انجام داد.
●چاپ: سومین مرحله، چاپ جوهر با استفاده از دستگاه چاپ دیجیتال بر روی سطح کامپوزیت است. از دستگاه های چاپ دیجیتال مختلفی برای چاپ کامپوزیت استفاده می شود ولی دستگاه فلت بد، یکی از رایج ترین آنها است.
●خشک شدن جوهر: مرحله نهایی، خشک شدن جوهر چاپ شده است تا از پخش شدن آن ممانعت شود. معمولا این فرآیند را با یک لامپ UV انجام می دهند.

نتیجه گیری

امروزه یکی از متریال های پرکاربرد در امور مختلف ورق های کامپوزیت است که در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. ولی برای استفاده از کامپوزیت در هر یک از زمینه ها و صنایع متعدد، به چاپ کامپوزیت نیاز است. برای این امر از دستگاه های مختلفی استفاده می شود ولی یکی از بهترین و رایج ترین آنها، دستگاه فلت بد است. لازم به ذکر است که در چاپ کامپوزیت، جوهرهای مخصوصی به کار می روند که کیفیت بالا و عمری طولانی را به محصول نهایی می بخشند.

سوالات متداول

۱. کاربردهای چاپ روی کامپوزیت چیست؟

چاپ روی کامپوزیت، شامل طیف گسترده ای از کاربردها می شود. به طور مثال:
●دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان
●ساخت تابلوهای تبلیغاتی
●ساخت غرفه نمایشگاهی
●سقف کاذب
●پوشش ستون
●پارتیشن بندی
●ساخت قفسه و مبلمان
●ساخت محصولات صنعتی
●و…

۲. هزینه چاپ کامپوزیت چقدر است؟

هزینه چاپ روی کامپوزیت بر اساس متر مربع می باشد و فاکتورهای تاثیرگذار بسیاری نیز در این زمینه دخیل هستند. تعداد سفارش، متراژ کل سفارش، طرح و تصویر شما و … همگی از عوامل تعیین کننده قیمت اجرای چاپ کامپوزیت محسوب می شوند.

۳. سایز ورق کامپوزیت چقدر است؟

سایز استاندارد ورق کامپوزیت، ۱۲۵ در ۳۲۰ سانتیمتر است که میتوان برش این ورق ها را در هر سایز دلخواهی انجام داد. ورق های کامپوزیت، رنگ بندی های متنوعی نیز دارند که میتوانید برای دیزاین فضای خود، طیف رنگی آن را به کار برید. البته از چاپ تصویر و عکس رنگی بر روی کامپوزیت برای اجرای متفاوت پروژه نیز می توانید استفاده کنید.

۴. آیا قیمت ورق های کامپوزیت در زمان چاپ به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت ورق های کامپوزیت بر اساس برند و کیفیتی که دارند، متفاوت هستند. حتی برخی از رنگ های خاص، قیمت بیشتری از سایر رنگ ها دارند. ولی به طور کلی مشتری میتواند هر یک از برند، رنگ و کیفیت ورق را انتخاب نماید.

اگر مطلب برایتان مفید بود لطفا به آن امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

× چه طور میتونم کمکتون کنم؟